Αγωνία για Πουλίδο! Έκανε και σήμερα ατομικό, αποφασίζει αύριο ο Αλκαράθ!

Η κατάσταση του τραυματισμού του Ρούμπεν Πουλίδο παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο ο Ισπανός δεν είναι ακόμα έτοιμος. Η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ θα αποφασιστεί στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και όλα παραμένουν ανοικτά, αφού και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης “πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Ο Μάρτιν Ρούμπεν Πουλίδο, μπορεί να αισθάνεται καλύτερα από την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ωστόσο για μια ακόμη μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην αυριανή πρωινή προπόνηση, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ισπανού στόπερ στην αποστολή του αγώνα με την Α.Ε.Κ. (θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της προπόνησης).

Να θυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση της Κυριακής θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κώστας Καζναφέρης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ο οποίος συνάμα αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού (υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο)”.

 

To Top