Λίνεν: “Πολύ δυνατός στην έδρα του ο Άρης, αλλά πάμε για νίκη”

Ο Έβαλντ Λίνεν περιμένει ένα ντέρμπι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και υπογράμμισε πως έτσι βλέπουν και οι παίκτες του το παιχνίδι με τον Άρη.

Οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού της ΑΕΚ στη NOVA:

Για το ότι η ΑΕΚ φέτος δεν έχει κάνει δύο συνεχόμενες νίκες και τί περιμένει απ’ το παιχνίδι με τον Άρη: “Φυσικά και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης αγωνίζεται στην έδρα του και θα έχει τον κόσμο στο πλάι του, οπότε η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για εμάς. Ο Άρης είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη. Δεν έχουμε πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι που έρχεται”.

Για το ότι πάντα το Άρης-ΑΕΚ ήταν ένα ντέρμπι κι αν φέτος που οι δύο ομάδες δεν πηγαίνουν τόσο καλά στο πρωτάθλημα θα είναι πιο κλειστός ο αγώνας: “Σίγουρα όπως το βλέπει ο κόσμος πάντα ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ θα είναι ντέρμπι και αυτό είναι κάτι που το έχουν καταλάβει και οι παίκτες. Απλά θα πρέπει να δείξουμε το πάθος και την όρεξη που δείξαμε και στο παιχνίδι με τη Ξάνθη και πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για την ψυχολογική ώθηση που έδωσε το γκολ του Πετρόπουλου κι αν αυτή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα: “Πέρα από το γκολ του Πετρόπουλου που μας βοήθησε ψυχολογικά μου άρεσε το πάθος με το οποίο επαίζαν οι παίκτες μου και το πόσο συγκεντρωμένοι ήταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού”.

Για το τί γίνεται με τον Γιάννη Κοντοέ κι αν θα είναι στην ομάδα για το παιχνίδι με τον Άρη: “Δεν ξέρουμε ακόμα τι συμβαίνει με την περίπτωση του Κοντοέ και το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες δύο μέρες”.

 

To Top