Ενόψει Παναθηναϊκού-Άρη: Τώρα ξαφνικά έγιναν “ευαίσθητοι” Αλαφούζος και Αναστασίου;

Το αποκορύφωμα της προπαγάνδας και της επιλεκτικής ευαισθησίας στο διάτρητο ελληνικό πρωτάθλημα! Τι εννοούμε;

Όλη η Ελλάδα αηδίασε με τα αίσχη που έγιναν στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι της κερκίδας στο Καραϊσκάκη πέταξαν αντικείμενο στον Γιάννη Αναστασίου, αυτός έμεινε με… “μισό μάτι”, αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε και τέλειωσε κανονικά!

Η εικόνα του Γιάννη Αναστασίου να δέχεται το ποτήρι στο πρόσωπο και να σωριάζεται στο έδαφος έχει κάνει το γύρο του κόσμου. “Έπαθα μια ελαφρά διάσειση και για λίγη ώρα είχα πρόβλημα με την όραση μου” είπε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου.

“Λεπτομέρεια”;

Ο αγώνας όχι μόνο συνεχίστηκε, αλλά τελείωσε.  Όλη η Ελλάδα εξέφρασε την.. “ευαισθησία” της, αλλά…  Τώρα ξαφνικά έγιναν “ευαίσθητοι” Αλαφούζος και Αναστασίου; Κανείς δεν… θυμήθηκε τι έγινε π.χ. 2-3 χρόνια όταν διακόπηκε ο αγώνας Άρης-Αστέρας για ένα άδειο μπουκάλι με το γνωστό “θέατρο” της Κουρομπίλια;

Ενόψει του Παναθηναϊκού-Άρη κανείς δεν μπορεί να δεχθεί ούτε την επιλεκτική μνήμη, ούτε την επιλεκτική… αμνησία ή “ευαισθησία”. Το… νου σας!

Aναζητούμε στο… αρχείο μας να βρούμε αντιδράσεις του Παναθηναϊκού, όταν ο Άρης καταδικάζονταν “εις θάνατον”! Εκτός κι αν τα… αντικείμενα έχουν χρώμα και ταυτότητα…

To Top