Στον… αέρα η επιτροπή για τα 100 χρόνια! Οι ενστάσεις και τα… 50.000 ευρώ!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Αρη έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά η οργανωτική επιτροπή η οποία συνεστήθη βαδίζει σε πολύ αργούς ρυθμούς. Αν κάποιος υποστήριζε ότι είναι στον… αέρα δεν θα ήταν μακριά από την αλήθεια!

Η πρώτη…. καθυστέρηση όπως είναι γνωστό έχει να κάνει με την συγκρότηση της επιτροπής, ενέργεια που ολοκληρώθηκε πριν από δύο μήνες και ακολούθησε η στειρότητα στην λήψη οριστικών αποφάσεων.

Ο καιρός περνάει, αλλά ακόμη οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS τις ενστάσεις του για τους… ρυθμούς της επιτροπής, αλλά και τη γενική της φιλοσοφία έχει εκφράσει κατά την τελευταία συνεδρίαση που έγινε πριν από λίγες μέρες μία από τις μεγάλες δόξες του μπάσκετ του Αρη ο Χάρης Παπαγεωργίου ο οποίος προτάθηκε στην επιτροπή εορτασμού των 100 χρόνων από την ΚΑΕ Αρης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Παπαγεωργίου στις τοποθετήσεις του κατά την τελευταία συνεδρίαση είπε ξεκάθαρα ότι ανησυχεί για το αποτέλεσμα, ότι απαιτείται να υπάρξουν γρηγορότεροι ρυθμοί στις αποφάσεις και να μην ξοδέψει ο σύλλογος ούτε ένα ευρώ.

Το τελευταίο έχει να κάνει με μία πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για την ανάθεση της διοργάνωσης σε εταιρεία η οποία ενώ αρχικώς προσφέρθηκε να αναλάβει την εκδήλωση με ποσοστό επί των εσόδων, στη συνέχεια αξίωσε αμοιβή που ξεπερνάει τις 50.000 ευρώ!

Το θέμα της ανάθεσης αναμένεται να συζητηθεί στη επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής η οποία ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί και χωρίς συγκεκριμένο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, όπως αρχικώς είχε συμφωνηθεί.

Με πιο απλά λόγια; Η επιτροπή για τα 100 χρόνια είναι στον αέρα, με τεράστια ερωτηματικά πάνω από τον σύλλογο!

To Top