Κέρδισε τα ασφαλιστικά, πήρε προσωρινή διαταγή η ΠΑΕ Άρης!

Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΠΑΕ Άρης και πήρε προσωρινή διαταγή μέχρι τις 24 Μαρτίου! Επανήλθε η “ασπίδα” από τους πιστωτές… Aνάσα μέχρι τις 24 Μαρτίου πήρε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, μετά από τις νομικές ενέργειες που έκανε τις τελευταίες μέρες.

Η απόρριψη της διατήρησης της προσωρινής διαταγής προστασίας από τους πιστωτές, παρά το γεγονός ότι η εκδίκαση υπαγωγής στο άρθρο 99 πήρε αναβολή για τις 24 Μαρτίου, άφησε τον Άρη εκτεθειμένο και σε κίνδυνο απέναντι στους πιστωτές του.

Οι κίτρινοι κατέθεσαν ήδη ασφαλιστικά μέτρα την περασμένη βδομάδα ζητώντας νέα προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές, βάσει του άρθρου 103, παράγραφος 3 του Πτωχευτικού Κώδικα. Επικαλούνται «σπουδαίους λόγους» λόγω της υπαγωγής στο άρθρο 99 και ζήτησαν άμεσα να βγει η απόφαση.

Όπως και έγινε. Σήμερα το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει προσωρινή διαταγή προστασίας από όλους τους πιστωτές, απαγορεύει προσωρινά την καταγγελία των υπαρχουσών διαρκών συμβάσεων, καθώς και την εκτέλεση κάθε μέτρου διοικητικού, φορολογικού ή απόφασης διαιτητικού οργάνου, μέχρι τις 24 Μαρτίου, απαλλάσσοντας τους κίτρινους από ένα σημαντικό βραχνά.

To Top