Χωρίς κατηγορία

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη “μάχη” της επιβίωσης!

H οικογένεια του Άρη ετοιμάζεται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων χρόνων, μια μάχη που δεν θα δοθεί στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά σε γραφεία πλαισιωμένα από πολιτειακούς παράγοντες σε μια εποχή κοσμογονικών αλλαγών για τη χώρα μας.

 
Έχει γίνει εδώ και αρκετές εβδομάδες σαφές πως η «ναυαρχίδα» των θεμάτων που απασχολούν τους θεσμικούς παράγοντες του συλλόγου, δεν είναι άλλη από την προσπάθεια υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99.
 
Στην ουσία της υπόθεσης υπάρχουν συνιστώσες -μέσα στον Άρη- που πρέπει να ευθυγραμμιστούν απόλυτα μπροστά στο ενδεχόμενο να βγει η ομάδα από την στενωπό και να ΥΠΑΡΧΕΙ τα επόμενα χρόνια, πιο δυνατή, πιο υγιής.
 
Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη απ όλες τις πλευρές. Στο αγωνιστικό κομμάτι έγιναν προσπάθειες από το μηδέν. Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν περίεργο και δύσκολο (θύμισε 2004). Η μάχη εκεί δόθηκε με όλες τις δυνάμεις προκειμένου ο Άρης να παρουσιάσει μια όσο πιο ανταγωνιστική ομάδα  μπορούσε.
 
Τώρα, ήρθε η ώρα της απόλυτης ευθυγράμμισης με τις θέσεις που επιβάλουν το συμφέρον του συλλόγου. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, σκέψεις, ή αν θέλετε λογικές μέσα στους κόλπους της ομάδας και τον κόσμο, ωστόσο δεν υπάρχει άλλος δρόμος!
 
Για να υπάρχουν διαφωνίες, θα πρέπει πρώτα να υπάρχει ομάδα. Επιτέλους ας αντιληφθούν όλοι τις κρίσιμες μέρες που βιώνει ο Άρης. Μια εποχή που πρώτο μέλημα όλων είναι η βιωσιμότητα της ΠΑΕ και τίποτα άλλο. Το σύνθημα «δεν περισσεύει κανείς» είναι επίκαιρο όσο ποτέ.
 
Ο Άρης, θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στα χρέη του προς το δημόσιο ακολουθώντας πιστά νόμους και διατάξεις. Η συντεταγμένη κίνηση αποτελεί αυτοσκοπό. Αυτή τη στιγμή οι κίτρινοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πετύχουν τον σκοπό τους. Όσο για την ΕΠΟ και το λεγόμενο αυτοδιοίκητο, εκεί θα δοθεί άλλος αγώνας με όσα «όπλα» έχει να αντιπαραθέσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για να ξεπεράσει κι αυτόν τον σκόπελο.  
To Top