Ψυχογιός: “Νίκη με Πλατανιά για βαθμούς και ψυχολογία!”

Επιστροφή στις νίκες, επιστροφή στην καλή ψυχολογία, τρεις βαθμοί και ικανοποίηση προς τον κόσμο είναι ο στόχος του Άρη κόντρα στον Πλατανιά σύμφωνα με τον Νίκο Ψυχογιό.

Ο Έλληνας αμυντικός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

Νίκο, το ματς με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και μπροστά του, τώρα, ο Άρης, έχει τον Πλατανιά…

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει περάσει, το βγάζουμε από το μυαλό μας, κρατώντας μόνο τα θετικά και ότι έχουμε να διορθώσουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Το σημαντικό είναι το ματς που έρχεται, να πάρουμε τη νίκη, ξανά την ψυχολογία και τους πόντους, φυσικά!».

Περίμενες τη στήριξη του κόσμου, παρά τη βαριά ήττα στην Τούμπα;

«Νομίζω ότι αυτό ήταν το σημαντικό. Και αυτό ήταν που έπρεπε να γίνει. Άλλωστε το να γινόταν κάτι το διαφορετικό, δε θα βοηθούσε σε τίποτα. Επομένως το γεγονός αυτό μας τόνωσε την ψυχολογία, καθώς μετά την ήττα, ήμασταν όλοι πολύ χάλια ψυχολογικά, δίνοντάς μας δύναμη για το επόμενο ματς».

Πάντως η ήττα στην Τούμπα, σας υποχρεώνει να κερδίσετε οπωσδήποτε τον Πλατανιά…

«Όποιο να ήταν το αποτέλεσμα στην Τούμπα, εμείς έπρεπε να κερδίσουμε το ματς που έρχεται με τον Πλατανιά. Είναι παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Πλατανιάς είναι η ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος…

«Εμείς θα δουλέψουμε πάνω στους αντιπάλους, θα δούμε τα βίντεο και περιμένουμε να κάνουμε το καλύτερο. Διαβάζουμε, όσο μπορούμε, το παιχνίδι τους, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Που επικεντρώνεις περισσότερο;

«Βασικά, πρέπει να προσέξουμε την άμυνα. Νομίζω, πως μέσα στο γήπεδό μας, ο αντίπαλος θα προσπαθήσει με κάποιες αντεπιθέσεις να χτυπήσει το ματς. Αν είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι θα πάνε όλα καλά!».

Ο Ψυχογιός από τότε που ήρθε στον Άρη, είναι βασικός. Είτε δεξιά, είτε αριστερά στην άμυνα…

«Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Όπου με χρειάζεται η ομάδα, προσπαθώ να ανταπεξέλθω, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό και νομίζω πως πάνε καλά τα πράγματα για μένα. Θέλω να συνεχίσω έτσι».

Είναι το ίδιο εύκολα τα πράγματα και στις δύο θέσεις;

«Επειδή είμαι δεξιοπόδαρος, θα με βόλευε περισσότερο δεξιά, αλλά δεν έχει σημασία. Προσαρμόζεσαι, βάση των απαιτήσεων του προπονητή σου».

To Top