Ενώ ο Άρης… ξεκατινιάζεται, φωτογραφική διάταξη με υπογραφή Καλαφάτη! Το κράτος πληρώνει εξ ολοκλήρου το γήπεδο της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη!

Μια απίστευτη είδηση που δείχνει την ευθύνη των πολιτικών της Θεσσαλονίκης και τους εγκαλεί για τις τεράστιες ευθύνες που κουβαλούν (και αυτοί) για να βάλουν “πλάτη” στα ανοιχτά προβλήματα συλλόγων όπως είναι ο Άρης.

Την ώρα που η ΠΑΕ Άρης ζητάει ισονομία και στήριξη για να επιβιώσει και να συνεχίσει να πληρώνει τους φόρους της, μέσα από την υπαγωγή στο άρθρο 99, σύμφωνα με το οικονομικό σάιτ sofokleousin.gr προκύπτει: “Φωτογραφική διάταξη βάσει της οποίας ανοίγει ο δρόμος για την Περιφέρεια Αττικής ώστε να χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, περνάει με το άρθρο 25 του νόμου που κατέθεσε ο Σταύρος Καλαφάτης. Ετσι η ΑΕΚ θα αποκτήσει γήπεδο το οποίο, όπως καταγγείλουν στελέχη της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, θα περάσει στην ιδιοκτησία του Δημήτρη Μελισσανίδη”!!!

Το εξόχως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη: “Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου (εκτιμάται ότι θα κοστίσει από 60 έως 80 εκατ. ευρώ) θα συμμετέχει η περιφέρεια με 20 εκατ. ευρώ, η εταιρία-χορηγός που θα δώσει το όνομά της στο νέο γήπεδο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ έχει ήδη ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορούν να καταθέτουν χρήματα φίλαθλοι της ΑΕΚ.

Εάν διαβάσει κανείς το το άρθρο 25 του σχεδίου νόμου που κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή, ο κ. Καλαφάτης έχει προσθέσει μία φωτογραφική διάταξη χωρίς να κατονομάζεται η ΑΕΚ, όπου αναφέρονται τα εξής: Οι Περιφέρειες μπορούν να χρηματοδοτούν την εν όλω ή εν μέρει, ανακαίνιση ή κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν κατά κυριότητα ή χρήση, σε ερασιτεχνικά ή αθλητικά Σωματεία ή συλλόγους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα». Με απλά λόγια, δίνεται η δυνατότητα στον επόμενο περιφερειάρχη να χρηματοδοτήσει απευθείας με χρήματα του ελληνικού λαού το νέο γήπεδο της ομάδας.

Το πλέον εντυπωσιακό, είναι ότι η διάταξη θα έχει ισχύ μόνο για δύο μήνες από την δημοσίευση του νόμου σε ΦΕΚ”.

Την ώρα λοιπόν που ομάδες όπως ο Άρης βρίσκουν κλειστές τις πόρτες των πολιτικών της Θεσσαλονίκης για την αυτονόητη απόδοση δικαιοσύνης σε θέματα, όπως η εξυγίανση μιας ΠΑΕ και η συνέχεια της, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο ελληνικός λαός περισσότερο (το άρθρο 99 δίνει την ευκαιρία στον Άρη να πληρώνει το κράτος και να πατήσει στα πόδια του), έρχεται η συγκεκριμένη διάταξη, με υπογραφή Θεσσαλονικιού υπουργού, υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης να ανοίξει την κάνουλα για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ!

Στον Άρη τι κάνουν; Τα βλέπει αυτά η οικογένεια του Άρη ή συνεχίζει να ξεκατινιάζεται; Πότε περιμένει να δράσει ενωμένη ζητώντας τα στοιχειώδη απέναντι στον σύλλογο που κλείνει τα 100 χρόνια και στις χιλιάδες των φιλάθλων του;

To Top