Νέα «πυρά» κατά Κούγια

Εναντίον του Αλέξη Κούγια καταφέρονται και τα μέλη του συνδέσμου φίλων της Παναχαϊκής «Κώστας Δαβουρλής»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια με τις οποίες μίλησε με σκληρά λόγια για το περιβάλλον της παλιάς Παναχαϊκής, προκάλεσαν την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Έτσι, ύστερα από την ανακοίνωση του συνδέσμου «Αχαιοί 3», ήρθε και τοποθέτηση του συνδέσμου φίλων της ομάδας «Κώστας Δαβουρλής», η οποία κινείται στο ίδιο μήκος κύματος ζητώντας από τον γνωστό ποινικολόγο να αποχωρήσει.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Πρόεδρε, και μεγαλομέτοχε, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Ο όμιλος μας, δεν συνηθίζει να σου κάνει ανακοινώσεις, και ούτε είναι στις προθέσεις μας να σε διασύρουμε είτε με αγωγές, είτε με ανακοινώσεις που μπορεί να είναι και μηνύσιμες, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ (κατάφατσα) ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.

Πλην όμως όταν έφτασες, στο εξευτελιστικό αυτό σημείο, να αποκαλείς τον περίγυρο της παλαιάς Παναχαϊκής?? (είμαστε και εμείς μέσα), και να μας αποκαλείς, ΚΑΤΙΝΕΣ, ΑΔΕΛΦΕΣ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ. ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.
Δεν θα κάνουμε ανάλυση των πεπραγμένων σου τα τελευταία 5 χρόνια , απλά σου λέμε ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. “Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Σ”… οριστικά και αμετάκλητα. Η φίλαθλη Πάτρα, και ειδικά οι γνήσιοι Παναχαϊκιώτες, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ Π Ο Τ Ε αυτές τις δηλώσεις σου.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ και εντός των προσεχών ημερών, να παραδώσεις την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ). ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ. Δεν μας νοιάζει που θα πας, και τι θα κάνεις. Πρέπει να το καταλάβεις καλά αυτή την φορά, ότι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ τελείωσε για σένα. Τελειώνοντας να σου υπενθυμίσουμε ότι ο σοφός λαός μας, λέει “Π…Α ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ.” Περιμένουμε την επίσημη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ “ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ”».

To Top