ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εν αναμονή εξελίξεων για Ετέμπο και Ροντρίγκεζ στον Άρη

Ο Άρης στρέφεται από σήμερα στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, ενώ πέρα από το αγωνιστικό, το ενδιαφέρον εστιάζεται και στην εξέλιξη των υποθέσεων δύο ποδοσφαιριστών, του Ετέμπο και του Ροντρίγκεζ, οι οποίοι πρόκειται να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα.

Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τη συμφωνία της με τη Στόουκ όσον αφορά τον Πίτερ Ετέμπο, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη, ώστε να έρθει μέσα στα επόμενα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη και να περάσει από εργομετρικά.

Την ίδια στιγμή, πιο προχωρημένο είναι το θέμα του Έντγουιν Ροντρίγκεζ. Ο Άρης έχει συμφωνήσει τόσο με την Ολίμπια όσο και με τον παίκτη για δανεισμό με οψιόν αγοράς, παλεύοντας ωστόσο από τώρα να προχωρήσει με την αγορά του ποδοσφαιριστή. Οι κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκ. ευρώ στην ομάδα από την Ονδούρα και αναμένουν την απάντησή της, προκειμένου να ξεκαθαρίσει εάν ο Ροντρίγκεζ θα έρθει τελικά στη Θεσσαλονίκη με κανονική μεταγραφική ή ως δανεικός.

 

To Top