Εν αναμονή της άρσης του ban για να επισημοποιηθούν οι πρώτες κινήσεις…

Το μοναδικό “εμπόδιο” που παραμένει στο ανοιχτό ζήτημα του μεταγραφικού ban είναι η περίπτωση του Κριστιάν Πορτίγια, καθώς στις υπόλοιπες υποθέσεις, ο Άρης πλήρωσε όσα συμφώνησε στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα στην FIFA.

H πλευρά του Πορτίγια θέλει άμεσα και στο… χέρι χρήματα που ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις για μείωση των απαιτήσεων, να συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο.

Για τον Θοδωρή Καρυπίδη είναι μονόδρομος η καταβολή του συγκεκριμένου ποσού, προκειμένου ο Άρης να απαλλαγεί από το απαγορευτικό μεταγραφών. Τις εξελίξεις τις περιμένουν όλοι στην ομάδα και μάλιστα άμεσα.

Κι αυτό γιατί ο Άγγελος Χαριστέας έχει ξεκινήσει επίσημες κουβέντες με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους “κιτρινόμαυρους” για μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της επόμενης περιόδου.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αρκετοί μεταγραφικοί στόχοι έχουν χαθεί για την ομάδα όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς δεν δινόταν η δυνατότητα στον Άρη να τους καταθέσει επίσημες προτάσεις, λόγω του ban,  με αρκετούς να επιλέγουν την σιγουριά άλλων συλλόγων για ένα νέο συμβόλαιο από νωρίς.

Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές παικτών, καθώς το σκάουτινγκ που έγινε περιελάμβανε κάθε εκδοχή των εξελίξεων, γύρω από το θέμα του ban. Επομένως, υπάρχουν ακόμα παίκτες στους οποίους “ποντάρει” τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες τους, στο ότι θα βοηθήσουν την ομάδα την επόμενη σεζόν στα επίπεδα που και οι ίδιοι επιθυμούν.

Με την άρση του ban ο Άρης θα είναι σε θέση να επισημοποιήσει τις επαφές του και να ανακοινώσει μεταγραφές, έτσι ώστε να είναι όσο πιο έτοιμος μπορεί αναφορικά με το ρόστερ, στην έναρξη της προετοιμασίας του.

 

 

To Top