ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκαστόν Σίλβα: Τα “όχι” στην Λατινική Αμερική και οι ευρωπαϊκές προτάσεις…

Ο Γκαστόν Σίλβα είναι ο κεντρικός αμυντικός για τον οποίο ο Άρης είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση, όμως το μόνο σίγουρο είναι, πως οι “κιτρινόμαυροι” δεν… παίζουν μόνοι τους μπάλα, για τον διεθνή Ουρουγουανό στόπερ.

Από τη στιγμή που τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιντεπεντιέντε οδήγησαν τον Γκαστόν Σίλβα στην έξοδο και την αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, η Ευρώπη αποτελεί προτεραιότητα για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

Από την πατρίδα του, Πενιαρόλ και Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ έδειξαν αποφασισμένες για να τον αποκτήσουν, όμως οι απαντήσεις που πήραν ήταν αρνητικές. Όπως επίσης η Τίγκρες από το Μεξικό και η Σαν Λορέντζο από την Αργεντινή. Δείγμα του ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Τορίνο και Γρανάδα ως δανεικός από την πρώτη.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, των προηγούμενων ημερών, ο Γκαστόν Σίλβα είναι στις μεταγραφικές λίστες των Μπενφίκα κατά κύριο λόγο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη συνέχεια.

Μάλιστα, η αργεντίνικη “Ole”, αναφέρει πως κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Πορτογαλία, αν και καλή πρόταση έχει καταθέσει και η ρωσική Κράσνονταρ.

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι για τον Άρη η συμφωνία με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν, γνωρίζοντας πως παρά την καλή τους οικονομικά πρόταση, δεν μπορούν να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού με τις συγκεκριμένες ομάδες.

 

 

To Top