ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ξεκάθαρη στάση του Άρη με Ματίγια και η… Σαραγόσα

Η υπόθεση παραμονής του Χαβιέ Ματίγια στον Άρη, με την υπογραφή νέου συμβολαίου, έχει εξελιχθεί σε… σήριαλ, με πολλά επεισόδια.

Ο Ισπανός μέσος, μαζί με τον Μπρούνο Γκάμα, ήταν οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν επίσημη πρόταση από πλευράς Άρη, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και παρότι υπήρξε προφορική συμφωνία, αρκετά άλλαξαν στην πορεία. Κυρίως σε ότι αφορά, το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, καθώς οι απαιτήσεις ανέβηκαν από την πλευρά του Ίβηρα ποδοσφαιριστή.

Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει προς τον 31χρονο μέσο πως επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, αλλά όχι με τα χρήματα που ο ίδιος αξιώνει το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι περισσότερα από αυτά που οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά τον Ιούνιο.

Για τον Χαβιέ Ματίγια ενδιαφέρον έχει δείξει η Ρεάλ Σαραγόσα και παρότι η οικογένειά του επιθυμεί την παραμονή στην Ελλάδα, ο ίδιος δεν είναι απόλυτα βέβαιος, καθώς σκέφτεται τον επαναπατρισμό, εκτός κι αν ο Άρης καλύψει πλήρως τα οικονομικά του “θέλω”.

Άλλωστε, η πρόταση του ισπανικού συλλόγου, αφορά την Σεγούντα Ντιβιζιόν και όχι το ενδεχόμενο που κερδίσει την άνοδο στην Πριμιέρα. Η Σαραγόσα τερμάτισε 3η στην κανονική διάρκεια της Laliga2 και θα λάβει μέρος στα πλέι οφ, με Αλμερία, Χιρόνα και Έλτσε, όπου και θα διεκδικήσει το μοναδικό εισιτήριο ανόδου.

Οι αγώνες των πλέι οφ, λογικά θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 10 Αυγούστου, οπότε όποια κι αν είναι η απόφασή του θα πρέπει να παρθεί άμεσα, διότι ενδεχομένως η Σαραγόσα να προβιβαστεί και να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ίδιο ή να την… προλάβει ο Άρης και να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις για τη μεσαία του γραμμή.

To Top