Εν αναμονή του Καρυπίδη στον Άρη για τις τελικές αποφάσεις…

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται -ενδεχομένως ακόμα σήμερα- ο Θοδωρής Καρυπίδης προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός του Άρη για την επόμενη σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” έχει σε περίοπτη θέση στην ατζέντα των “ανοιχτών υποθέσεων” το μέλλον του Μίχαελ Ένινγκ.

Με τον Γερμανό προπονητή είχε υπάρξει προ… καραντίνας, προφορική συμφωνία για νέο συμβόλαιο, ωστόσο τα όσα προέκυψαν με τον κορωνοϊό, “πάγωσαν” το θέμα και το άφησαν να πλανάται μέχρι και σήμερα. Ο Θοδωρής Καρυπίδης δείχνει να έχει πάρει την οριστική του απόφαση για τον 54χρονο προπονητή και να του εμπιστευτεί τα ηνία της ομάδας και για την επόμενη σεζόν.Παράλληλα, μετά τις υπογραφές με τον Ένινγκ, θα ακολουθήσει και ενίσχυση του τεχνικού τιμ των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Γερμανός έχει ζητήσει την ενίσχυση του τιμ του, με σίγουρα ένα ακόμα πρόσωπο, το οποίο θα αναλάβει την ανάλυση του αντιπάλου, προκειμένου να αποσυμφοριστεί ο Τόλης Τερζής, που είχε αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι φέτος. Δεν αποκλείεται, στο υπάρχον τιμ να προστεθεί κι ένας σκάουτερ, κάτι που θέλει και ο Άγγελος Χαριστέας.

Αφού συζητηθούν ενδελεχώς τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, θα καθοριστεί το μπάτζετ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Καρυπίδης θέλει να το κρατήσει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο βάσει των νέων δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Χαριστέας και Ένινγκ, μαζί με τους Τερζή και Κικερίδη, όλο αυτό το διάστημα έκαναν σκάουτινγκ και έχουν καταλήξει σε μία λίστα με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα σε ότι αφορά την ενίσχυσή της. Θα γίνει μια προεπιλογή στόχων για να προχωρήσει σταδιακά ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται, μέσα στον Μάιο θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ποιους θέλει η ομάδα να διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν.

Σε αυτούς που θα αποφασιστεί να μείνουν θα γίνουν προτάσεις προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα της ΠΑΕ, όπως ακριβώς έγιναν προ ολίγων εβδομάδων σε Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια.

To Top