Εξέπνευσε η προθεσμία της έφεσης, πιέζει ο χρόνος για τη νέα αίτηση στο άρθρο 99!

Το θέμα του άρθρου 99 παραμένει ανοιχτό για τον Άρη. Η υπόθεση «καίει» για… 9 λόγους, ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ απέτυχε στην τελευταία της αίτηση και δεν έχει προστασία πιστωτών.

Τυπικά την Παρασκευή στις 27 Δεκεμβρίου εξέπνευσε η προθεσμία για την κατάθεση της έφεσης και πλέον ο χρόνος πιέζει ακόμη περισσότερο για την νέα αίτηση στο άρθρο 99, με την παράλληλη αίτηση για προσωρινή διαταγή, ώστε να υπάρχει προστασία από τους πιστωτές.

Όπως είναι γνωστός, ο Άρης ετοιμάζεται να καταθέσει νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, επιλέγοντας την νομική οδό που πρότεινε ο Κώστας Παπαδόπουλος, με την προσδοκία της επιτυχίας. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Όπως αναφέρθηκε σε παλαιότερο ρεπορτάζ οι κίτρινοι έχουν ένα νέο πρόβλημα μια και τέσσερις πρώην παίκτες της ομάδας προχώρησαν νομικά σε βάρος του Άρη ζητώντας την επιβολή ποινών και την αφαίρεση βαθμών από τους κίτρινους!

Πρόκειται για τους Φατί, Ντίκο, Καστίγιο λόγω μην τήρησης των διακανονισμών που είχαν υπογράψει με την διοίκηση Ηλιάδη για την υπαγωγή στο άρθρο 99 και ο Σανκαρέ, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει για το «κούρεμα» του χρέους.

Για τις τέσσερις αυτές περιπτώσεις η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί στις 14 Ιανουαρίου, μαζί με τις άλλες πέντε που πήραν αναβολή, δηλαδή αυτές των Τόχα, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα, Αραβίδη, Κοτταρίδη. 

To Top