Εξαιρετική, αλλά πολύ δύσκολη η περίπτωση του Άλαν Καρντέκ! (video)

Η συνεργασία του Αρη με την Μπενφίκα ίσως δεν τελειώσει στον Νούνο Κοέλιο. Οι κίτρινοι έχοντας, πια, ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους «αετούς» της Λισσαβώνας, έχουν ξεχωρίσει τον Βραζιλιάνο, Αλαν Καρντέκ, ο οποίος επίσης ανήκει στο ρόστερ της πορτογαλικής ομάδας, όμως δύσκολα θα μπορέσει να βρει θέση στο ρόστερ της, τη νέα σεζόν. 

Ο Αλαν Καρντέκ ντε Σόουζα Περέιρα Τζούνιορ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 12/01/1989 στο Μπάρα Μάνσα της Βραζιλίας.  Αρχισε την καριέρα του από τη Βάσκο Ντε Γκάμα το 2007 και το 2010 μεταπήδησε στη Σάντος όπου στην καλύτερή του σεζόν κατέγραψε 24 συμμετοχές και σημείωσε 7 γκολ.

Ηταν το «διαβατήριο» για να περάσει τον Ατλαντικό, παίρνοντας μεταγραφή για την Μπενφίκα. Ωστόσο στη Λισσαβώνα δεν κατάφερε να μακροημερεύσει, με αποτέλεσμα να γυρίσει δανεικός στη Σάντος το 2011. έχει φορέσει σε 15 αγώνες τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας Κ20.

Όπως έχουν διαπιστώσει οι άνθρωποι του Άρη ο Καρντέκ είναι μια εξαιρετική περίπτωση, αλλά το ίδιο εξαιρετικά δύσκολη, καθώς τον διεκδικούν κι άλλες ομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην κορυφή της λίστας που έχει στα χέρια του ο Μάκης Κατσαβάκης, αλλά οι δυσκολίες είναι δεδομένες. Ο Άρης παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση Καρντέκ και θα κινηθεί ανάλογα.

To Top