Πιέζει ο Καρντέκ την Μπενφίκα για το μέλλον του, ο Άρης πάντα σε αναμονή

Ο Άλαν Καρντέκ πιέζει την Μπενφίκα για να βρεθεί μια λύση. Ή να υπολογίζεται και να παίξει ή να δοθεί δανεικός σε μια… λογική τιμή! Εντός των επόμενων 24ωρων ο Βραζιλιάνος θα ξέρει το μέλλον του, αν αυτό είναι εντός ή εκτός Μπενφίκα και ο Άρης περιμένει στη… γωνία, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Καρντέκ, Ρεϊνάλντο Πίττα στην ιστοσελίδα “sapo.pt” ο πελάτης του δεν είναι χαρούμενος με αυτό που βιώνει. Με τους Ροντρίγκο, Καρντόζο και Σαβιόλα στην ομάδα δεν μπορεί να ελπίζει σε χρόνο συμμετοχής. Ζητήθηκε δανεικός από διάφορες ομάδες, αλλά η Μπενφίκα απαίτησε πολλά χρήματα στο παρελθόν. “Αν αύριο έχουμε μια ευκαιρία, αφήστε μας να καθίσουμε και να τη συζητήσουμε”, είπε ο Πίττα σε ότι αφορά το ενδεχόμενο δανεισμού του Καρντέκ σε κάποια ομάδα.

Ο Άρης αναζητάει τον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση της ομάδας, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Καρντέκ και αναμένει… Γνωρίζει παράλληλα ότι η περίπτωσή του είναι δύσκολη, αλλά όσο περνούν οι μέρες και τελειώνουν οι προθεσμίες των μεταγραφών ισχύει το “ποτέ μη λες ποτέ”.

To Top