ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εξαντλείται η υπομονή για Καρ και Ντε Σόουζα… Όλα ανοιχτά για το μέλλον τους!

Η υπομονή εξαντλείται με τον Μάρκους Καρ και τον Σίλβιο Ντε Σόουζα, καθώς δεν παρουσιάζουν βελτίωση και προσφέρουν ελάχιστα πράγματα, αν όχι τίποτα στον Άρη.

Δύο παίκτες που αποκτήθηκαν για να αποτελέσουν τους ηγέτες της ομάδας και γι’ αυτό είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της.

Το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα, με τον Καναδό γκαρντ και τον Ανγκολέζο σέντερ να μην μπορούν να μπουν σε κανένα σημείο στο πνεύμα του αγώνα.

Ο Καρ έπαιξε 12 λεπτά (11:58 για την ακρίβεια), έχοντας δύο πόντους με 1/2 δίποντα, ένα ριμπάουντ, μόλις μία ασίστ κι ένα λάθος.

Ο Ντε Σόουζα, από την πλευρά του, έμεινε στο παρκέ για 6:28, αλλά ουσιαστικά δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, πετυχαίνοντας έναν πόντο (1/2 βολές), ενώ δεν πήρε ούτε μία προσπάθεια και δεν μάζεψε κανένα ριμπάουντ, υποπίπτοντας και σε δύο λάθη, με αποτέλεσμα να έχει -2 στο σύστημα αξιολόγησης.

Αν δεν αλλάξει η άμεσα η εικόνα τους, διότι πρόκειται για δύο παίκτες, που ήρθαν για να γίνουν “πυλώνες” του παιχνιδιού των κιτρινόμαυρων, σε περιφέρεια και ρακέτα, τότε ο Άρης θα πρέπει να κοιτάξει να βρει αντικαταστάτες.

To Top