ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η νέα “χαμηλή πτήση” του Μποχωρίδη και η ανάγκη να δείξει τον δρόμο της αντεπίθεσης

Ο Άρης περιμένει πολλά περισσότερα από τον Λευτέρη Μποχωρίδη, που δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει ρυθμό και να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Αν και είναι ο παίκτης που έχει ζήσει τα περισσότερα κλασικά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου τους κιτρινόμαυρους.

Ο 29χρονος παίκτης έμεινε στους τρεις πόντους (0/3 δπ., 1/3 τρ.), πήρε δύο ριμπάουντ κι έδωσε τρία ριμπάουντ, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κάνει αισθητή την παρουσία του και να βοηθήσει με την εμπειρία του. Μέχρι τώρα ο Μποχωρίδης έχει πολύ μικρή συνεισφορά και μόνο κάποιες εκλάμψεις σε αγώνες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από έναν παίκτη, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει Άρης και να φορά τη φανέλα του και που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στο κορυφαίο επίπεδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αυτός θα πρέπει να είναι (μαζί με τους υπόλοιπους έμπειρους), που θα δείξει τον δρόμο και στους υπόλοιπους για να έχει η ομάδα μια πετυχημένη πορεία τη φετινή σεζόν.

To Top