ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εξαντλεί τα περιθώρια παραμονής του Μποχωρίδη ο Άρης

Όλα τα περιθώρια παραμονής του Λευτέρη Μποχωρίδη είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν οι άνθρωποι του Άρη για τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας βέβαια πως αποτελεί δύσκολη περίπτωση.

Παρά το γεγονός πως ο 26χρονος διεθνής γκαρντ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» θα καταβάλουν την προσπάθειά τους για να διατηρήσουν ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας και του φετινού ελληνικού κορμού.

Οι δυσκολίες είναι δεδομένες και κυρίως έχουν να κάνουν με το οικονομικό κομμάτι, καθώς ο Άρης δεν βρίσκεται σε θέση να προσφέρει περισσότερα από τον Παναθηναϊκό ή ακόμα τον Προμηθέα, που τα τελευταία χρόνια πάντα «φλέρταρε» με τον παίκτη.

Δεδομένη είναι όμως και η επιθυμία του Σάββα Καμπερίδη να παραμείνει και ο Μποχωρίδης και ο Φλιώνης, ούτως ώστε να υπάρχει μια γερή βάση για να χτίσει ο κόουτς των κιτρίνων μια ομάδα πάνω στους δύο γκαρντ, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται με το τέλος της φετινής σεζόν.

Το «όπλο» που έχει να παρατάξει ο Άρης στον Μποχωρίδη (αλλά και στον Φλιώνη) είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην ομάδα και ο μεγάλος χρόνος συμμετοχής, κάτι που συνέβη τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στον Άρη περιμένουν (παίκτες, διοίκηση και προπονητής) να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης και έπειτα να μπουν σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα.

To Top