ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντιγκινί στη Γαλλία: “Είμαστε όλοι χαρούμενοι που θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα”

Συνέντευξη στην Γαλλία για το διάστημα της καραντίνας στην Ελλάδα αλλά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος έδωσε ο Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος επιθετικός του Άρη, μίλησε στην “la Nouvelle République”,

“Στην Ελλάδα είδαν τι έγινε σε άλλες χώρες και δεν επέτρεψαν στον ιό να φτάσει. Έκλεισαν τα πάντα κατευθείαν κι αυτή ήταν η σωστή λύση. Εχουν περάσει αρκετές εβδομάδες που τα κρούσματα δεν ήταν ποτέ πάνω από 10 στον αριθμό”, είπε αρχικά ο Νικολά Ντιγκινί.

Η κουβέντα στη συνέχεια στράφηκε στις προπονήσεις, την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

“Είχαμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που έστειλε το κλαμπ, με τρέξιμο και διάφορες ακόμα ασκήσεις. Αγόρασα επίσης ένα ποδήλατο γυμναστικής γυμναζόμουν στο σπίτι για να διατηρήσω τη φόρμα μου. Η επιστροφή στην προπόνηση πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, με οδηγίες, και πάλι, αρκετά αυστηρές: κλειστά αποδυτήρια, παίκτες που άλλαζαν από το σπίτι πριν και μόνο στο σπίτι τους μετά, χωρίς επαφές πολλές μεταξύ μας”.

Όσον αφορά την επανέναρξη, ο Γάλλος είπε: “Όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι που θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, θα ήταν απογοητευτικό αν θα σταματούσε εντελώς”.

Μάλιστα, στην συνέντευξη αυτή, φιλοξενείται και μία δήλωση του, Ουμάρ Καμαρά, Γάλλος μέσος του Πανιωνίου, ο οποίος τονίζει: “Είμαι στη διαδικασία να δω με το σύλλογό μου το τέλος της συνεργασίας μας και είμαστε σε συζητήσεις για να μείνω ελεύθερος. Πριν από την καραντίνα, υπήρχαν ήδη κάποιες ανησυχίες και ο covid=19 δεν είχε διορθώσει τα πράγματα”.

O Nτιγκινί πρόσθεσε για τα συμβόλαια που πρέπει να επεκταθούν μέχρι να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, αλλά και την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: “Όλοι είναι στο σκοτάδι αναφορικά με τα συμβόλαια. Οι φίλαθλοι που θα απουσιάζουν από τα γήπεδα, είναι το το…  μαύρο στίγμα σε αυτή την κατάσταση, αλλά αν επιστρέψουν κάποια στιγμή την επόμενη σεζόν, σύντομα θα ξεχάσουν αυτή την περίοδο τώρα”.

 

To Top