Εξαντλεί όλα τα περιθώρια για Κόμματο

Ο Νέστορας Κόμματος είναι ο φόργουορντ που ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη στον σημερινό Άρη και γι’ αυτό οι κίτρινοι θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να τον αποκτήσουν.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλει τον Κόμματο γιατί είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, έχει εξαιρετικό περιφερειακό σουτ και είναι έμπειρος. Χρειάζεται έμπειρους παίκτες ο Αλεξανδρής, το έχει δηλώσει άλλωστε, και ο Κόμματος μπορεί να του κάνει τη δουλειά. Η άρνησή του πριν από ένα 10ήμερο να αποδεχτεί την πρόταση του Άρη τον οδήγησε στο Μαρούσι, όμως η ομάδα των βορείων προαστίων δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές μετά το απαγορευτικό από τη FIBA. Τέτοιο απαγορευτικό έχει και ο Άρης για οφειλή προς τον Αντρέα Ματσόν, όμως το θέμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την οριστική του διευθέτηση, αφού ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης είχε σειρά επαφών με τον ατζέντη του Ιταλού τεχνικού, Ντάριο Σαντρόλι.

Ο Κόμματος είναι προβληματισμένος από το ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο, αν και έχει πάρει διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους του Αμαρουσίου ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Άρης δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο από το να περιμένει τον 33χρονο φόργουορντ. Αν τελικά δεν έχει θετική έκβαση η υπόθεση, τότε θα στραφεί η ομάδα και πάλι στην κοινοτική αγορά.

To Top