ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εξαντλούν όλες τις πιθανότητες για τον Ταυλαρίδη

Το θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Άρη, όσο οι άλλες εναλλακτικές λύσεις δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Με τον 36χρονο αμυντικό υπήρχε μια πρώτη συμφωνία των κιτρινόμαυρων, ο ίδιος πριν λίγες μέρες αποχαιρέτησε προφορικά τους συμπαίκτες του, “ανακοινώνοντας” τους, ότι θα συνεχίσει στον Άρη, αλλά η συνέχεια εξελίχθηκε σε… θρίλερ.

Ο Παναθηναϊκός δεν άναψε το πράσινο φως για την αποδέσμευσή του, ενώ και ο Νίκος Αναστόπουλος αναζήτησε άλλες λύσεις, λόγω της πίεσης του χρόνου.

Αυτή την στιγμή πάντως, οι κιτρινόμαυροι δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την συνεργασία και το θέμα παραμένει ανοιχτό, με τις τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αύριο θα μείνει ελεύθερος ο παίκτης.

To Top