ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Ζήσης μιλάει στο PRESSARIS για τον Σανικίτζε: “Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει καλά στον Άρη!”

Την βεβαιότητα ότι ο Βίκτορ Σανικίτζε θα παίξει καλά στον Άρη εξέφρασε ο Νίκος Ζήσης, συμπαίκτης με τον Γεωργιανό φόργουορντ στην Ούνιξ Καζάν την περίοδο 2014-15. Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε στο PRESSARIS με τα καλύτερα λόγια για την αξία και τον χαρακτήρα του (προσεχώς) αποκτήματος του Άρη.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Το PRESSARIS πέτυχε τον Νίκο Ζήση στο τέλος της απογευματινής προπόνησης της Μπάμπεργκ, που προετοιμάζεται για μια ακόμα χρονιά στην Ευρωλίγκα. Ο  διεθνής γκαρντ είχε μόνο καλά να πει για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ούνιξ. “Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Έπαιξα μαζί του στο Καζάν για παραπάνω από μισή σεζόν (σ.σ. μετά ο Ζήσης πήρε μεταγραφή στην Φενερμπαχτσέ) και έχω να πω ότι πρόκειται για πολύ καλό παιδί και αυτό είναι πάντα σημαντικό. Σαν παίκτης είναι πολύ έμπειρος, έχει γυρίσει σε όλα τα καλά πρωταθλήματα, έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και σε ομάδες που είχαν πάντα σημαντικούς στόχους και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Άρη. Είμαι βέβαιος ότι έχει ακούσει για τον Άρη και τον κόσμο του και είναι σίγουρο ότι ξέρει που έρχεται”.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Ζήσης σχολίασε για τον πρώην συμπαίκτη του: “Μπορεί να καλύψει δύο θέσεις. Παίζει και στο “3” και στο “4” και προφανώς για να τον επιλέξει το τεχνικό τιμ του Άρη, σημαίνει ότι ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Τα κάνει όλα καλά. Θα βοηθήσει τον Άρη σε πολλούς τομείς, όχι μόνο στο σκοράρισμα… Είναι καλός δημιουργός, είναι καλός ριμπάουντερ, είναι καλός αμυντικός, ξέρει να χρησιμοποιεί τα χέρια του σωστά στην άμυνα… Το κυριότερο είναι ότι παίζει με φοβερή ενέργεια, είναι ασταμάτητος. Δεν κουράζεται ποτέ! Στην επίθεση βρίσκει τους τρόπους για να σκοράρει, ειδικά αν του δοθεί χώρος και εμπιστοσύνη”.

Καταλήγοντας ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας τόνισε πως “ξέρει τι πρέπει να κάνει για να αντέξει, είμαι βέβαιος ότι ακόμα κι αν αργήσει να έρθει λόγω των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ με την Εθνική του δεν θα έχει κανένα να προσαρμοστεί. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξει καλά στον Άρη”.

To Top