ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξελίξεις για κοινοτικό σέντερ ίσως και μέσα στις επόμενες 48 ώρες

Μετά την αρνητική τροπή που πήραν οι υποθέσεις Νέιμικ και Μπατίστα, οι κίτρινοι έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους σε περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βγουν από τα συμβόλαιά του με τις νυν ομάδες τους. Προτεραιότητα είναι να αποκτηθεί παίκτης που να μπορεί να προσφέρει πραγματικά λύσεις μέσα στο καλάθι, κι ας μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι κίτρινοι κινούνται με γνώμονα την αγωνιστική βελτίωσή τους σε βάθος χρόνου και όχι αποκλειστικά και μόνο για την Ευρώπη. Αν μέσα στις επόμενες 72 ώρες βρεθεί παίκτης που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιούροκαπ, έχει καλώς.

Είναι όμως πολύ δύσκολο να βρεθεί τέτοιος παίκτης γιατί θα πρέπει είτε να παίζει σε ομάδα της Ευρωλίγκας και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιος στην αγορά, είτε να μην παίζει στο Γιούροκαπ, κάτι που θα σημαίνει ότι δεν είναι σε ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα.

Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να προκύψει συμφωνία με κάποιον από αυτούς άμεσα. Εννοείται ότι οι κίτρινοι εξετάζουν κοινοτικούς σέντερ και αυτός που θα επιλεγεί θα πάρει τη θέση του Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

To Top