ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα μπαίνουν σήμερα στην άκρη! ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ στις 20:00 στη Μίκρα!

Για τρίτη φορά φέτος, καθώς έχει προηγηθεί η αναμέτρηση στο Λιγκ Καπ, αλλά και εκείνη του πρωταθλήματος του α΄ γύρου, ο ΑΡΗΣ τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στις 20:00 στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ένα ματς, που θα γίνει στην… σκιά των όσων προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, με την εξαγγελία, από πλευράς διοικούντων, περί μείωσης της τάξης του 50%, αλλά και το… παράπονο των «κίτρινων» για εγκατάλειψη, από πλευράς των ιθυνόντων.

Τα παραπάνω αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο το πρωί, καθώς στις 11:00 έχει οριστεί συνάντηση στα γραφεία του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΑ.

Αυτό που προέχει, όμως, σήμερα είναι το αγωνιστικό κομμάτι εκεί όπου οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα καλούνται ν΄ αφήσουν στην άκρη ό,τι τους απασχολεί και να επικεντρωθούν στα καθήκοντά τους εντός του γηπέδου.

Το έργο τους είναι σαφώς δύσκολο απέναντι στους νταμπλούχους, όμως, με πίστη στις δυνατότητές τους οι «κίτρινοι» έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον οποιονδήποτε τους υποτιμήσει.

To Top