Εξετάζει σοβαρά την περίπτωση Κοτσαρίδη

Ό Λούκας Αλκαράθ ζήτησε να συνεχιστεί η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, η διοίκηση εξήγησε τις δυσκολίες, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Στο πλαίσιο αυτό, ο Άρης κινείται για τον Κώστα Κοτσαρίδη.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, τον οποίο η ΑΕΚ απέκτησε το καλοκαίρι από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού (ήταν αρχηγός στην Κ20), είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως αριστερός χαφ και είναι διεθνής με την Κ19. Η ΑΕΚ τον αφήνει ελεύθερο. Θεωρείται καλή περίπτωση και ήδη οι κίτρινοι έχουν κάνει τις πρώτες προκαταρκτικές κινήσεις.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κινηθούν ακόμη πιο αποφασιστικά, από την στιγμή που ο Λίνεν δείχνει να μην υπολογίζει τον παίκτη και μάλιστα έχει δεχθεί σκληρή κριτική από μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της αθηναϊκής ομάδας.

Δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή (έχει φέτος 5 συμμετοχές με την ΑΕΚ) φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα «aek365.gr», όπου αναφέρει: «Ήδη υπάρχουν δύο ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή μου. Δεν φεύγω πικραμένος από την ΑΕΚ, γιατί πιστεύω πως δούλεψα και έκανα από την πλευρά μου ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα».

To Top