Εξετάζονται οι προτάσεις για τα φιλικά – Ποια δύο θεωρούνται “σίγουρα”

Μπορεί το ρόστερ του Άρη να μην βρίσκεται ακόμα σε επιθυμητό επίπεδο βάση πληρότητας, ωστόσο στην ΠΑΕ δρομολογείται και το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών κατά την διάρκεια της βασικής προετοιμασίας της ομάδας.

Αν και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ καθυστερεί αρκετά, στον Άρη δεν ξεχνούν ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για την πρώτη επίσημη υποχρέωση της στο τέλος του Αυγούστου για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Στην Αλκμήνης υπάρχει φάκελος που περιλαμβάνει ονόματα αρκετών ομάδων που πρότειναν στην ΠΑΕ Άρης την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών. Είτε στο Πράβετς, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας είτε στην Θεσσαλονίκη μετά τις 14 Αυγούστου, όταν και ολοκληρώνεται η διαμονή στην Βουλγαρία.

Τα δύο “σίγουρα” (δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση) και αυτά για τα οποία έχει υπάρξει μία πρώτη επαφή είναι με την Κλαμπ Μπριζ και με ομάδα που “ντύνει” η εταιρία Macron, που από φέτος συνεργάζεται με τον Άρη.

Με τους Βέλγους έγινε μία πρώτη επαφή μέσα στην εβδομάδα κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Σωκράτη Διούδη. Οι ιθύνοντες της Μπριζ έδειξαν θετικοί στην πραγματοποίηση ενός παιχνιδιού στην Θεσσαλονίκη, αρκεί η ημερομήνία διεξαγωγής του να μην “φορτώνει” το πρόγραμμα του βελγικού συλλόγου, καθώς αύριο ξεκινούν οι επίσημες υποχρώσεις του στο πρωτάθλημα τους.

Όσον αναφορά την Macron o Άρης περιμένει την επίσημη ενημέρωση της Ιταλικής εταιρείας που συμφώνησε, ως “δώρο” για την σύναψη της συνεργασίας, να δρομολογήσει ένα φιλικό στο “Κλ. Βικελίδης” με μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο που “ντύνει”.

To Top