ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 40χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας 40χρονης στη Θεσσαλονίκη έφτασε το τοπικό Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Στις 19 Αυγούστου 2015 η γυναίκα είχε βρεθεί λιπόθυμη σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, καθώς ήταν βαριά τραυματισμένη από χτυπήματα στο πρόσωπο -δίπλα της είχε βρεθεί και τσαντάκι με 126 ναρκωτικά χάπια. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε σε καταστολή μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, οπότε και κατέληξε, εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 40χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται, δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε.

Ο 40χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, σε Τμήμα Ασφαλείας της Πέλλας, τον οποίο παραβίασε μετά τη δολοφονία αυτή που φέρεται να διέπραξε.

To Top