ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξόρμηση νίκης και αντεπίθεση για τον Άρη από την Λιβαδειά (15:00 – PRESSARIS LIVE)

Εξόρμηση νίκης και αντεπίθεση για τον Άρη από την Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν σήμερα (15:00-PRESSARIS LIVE) για την 14η αγωνιστική την ομάδα της Βοιωτίας με ένα και μοναδικό στόχο: το “τρίποντο”, προκειμένου να συνεχίσουν από εκεί που ολοκλήρωσαν την πρώτη “στροφή” του πρωταθλήματος.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στο ίδιο γήπεδο τον Λεβαδειακό μέσα σε έξι μέρες. Κι αν την περασμένη Παρασκευή, έφυγε με νίκη (1-2) για το κύπελλο, όλοι συμφωνούν ότι το σημερινό παιχνίδι θα έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. “Περιμένουμε ότι θα είναι πιο ισχυρός τώρα ο Λεβαδειακός, ότι θα προβάλλει μεγαλύτερη αντίσταση, γιατί το παιχνίδι αυτό το θέλει περισσότερο, λόγω της βαθμολογικής του θέσης στο πρωτάθλημα” όπως σχολίασε με έμφαση ο Άλαν Πάρντιου χτυπώντας με νόημα το “καμπανάκι”.

Αγωνιστικά ο Άγγλος μετράει δυο σημαντικές απουσίες στην καρδιά της άμυνας: Φαμπιάνο (τιμωρημένος), Ενκουλού (τραυματίας) δημιουργούν έναν “πονοκέφαλο” με τον προπονητή του Άρη να καλείται να βρει το αντίδοτο.

Στην αντιπέρα όχθη, υπολογίζει τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος επέστρεψε μετά την παρατεταμένη κρίση των προηγούμενων ημερών, αλλά και τους απόντες από τον αγώνα κυπέλλου Ετέμπο και Μάνου Γκαρθία.

H αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Νταμπό, Λουός Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού Οντουμπάτζιο,  Μαρμαρίδης.

Χωρίς έξι παίκτες θα υποδεχτεί τον Άρη ο Λεβασειακός στο «Λάμπρος Κατσώνης». Ο Γιασμίκο Βέλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βινίσιους, Λιάγκα, Ντουκαρά, Σακό, Μπελμόντ και Σκβάρκα και ανακοίνωσε αποστολή 21 ατόμων μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας την Τρίτη, υπολογίζοντας και στις επιστροφές των Χάμοντ και Συμελίδη.

Αυτή την αποτελούν οι: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα-Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κωσταράς Πολυχρόνης, Θεόφιλος Μωυσιάδης

4ος: Χρήστος Βεργέτης

VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης, Βασίλης Νικολακάκης

To Top