ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Ματσίνι 44 μέρες μετά

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκεται στην αποστολή των κιτρίνων για το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδιακό(15:00) για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος…

O Aργεντίνος  επιθετικός επιστρέφει στην δράση έπειτα από απουσία 44 ημερών ,αφού τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό με αντίπαλο την Λαμία στις 8 Νοεμβρίου. Έκτοτε το γυαλί στη σχέση Άρη – Μαντσίνι είχε  ραγίσει, μέσω των ανακοινώσεων και από τις δύο πλευρές μέχρι που φτάσαμε στην προπόνηση της Κυριακής στο Νέο Ρύσιο, όταν ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε τετ α τετ με τον Αργεντίνο. Δόθηκαν οι εξηγήσεις και έτσι ο Μαντσίνι επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις και στην ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αργεντίνος μπορεί να μην συμμετείχε με όλη την ομάδα του Άρη, αλλά έκανε κανονικά το ατομικό του πρόγραμμα και το γεγονός της επιλογής του για την αποστολή του αγώνα δείχνει ότι υπολογίζεται από τον Άλαν Πάρντιου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι φέτος και πριν μπει στον “πάγο” είχε 15 συμμετοχές με την φανέλα των κιτρίνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχει πετύχει τρία γκολ, όλα στην Ελλάδα.

 

To Top