Εξόρμηση στα… σχολεία για το Πανθρακικός-Άρης!

Στην Κομοτηνή προσπαθούν να βρουν τρόπους να γεμίσουν το γήπεδο στον αγώνα με τον Άρη. Ήδη έχουν κάνει… εξόρμηση στα σχολεία!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης από την Ροδόπη, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα Πανθρακικός-Άρης που θα γίνει τη Δευτέρα (26/11) στις 7.30 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Η πρόσκληση έγινε από τους παίκτες του Πανθρακικού που την περασμένη Πέμπτη είχαν βρεθεί στο σχολείο κατόπιν πρόσκλησης του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου προκειμένου να συμμετάσχουν στη γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου.  Οι Αντώνης Λαδάκης, Λεωνίδας Κυβελίδης, Γιώργος Αθανασιάδης και Νίκος Καθάριος επισκέφθηκαν το σχολείο. Όταν οι τέσσερις τούς απηύθυναν την πρόσκληση στο γήπεδο για να δουν δωρεάν τον αγώνα Πανθρακικός-Άρης δέχθηκαν επευφημίες και χειροκροτήματα έγιναν περισσότερα.

Την ίδια μέρα είχαν επισκεφθεί τον 4ο Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής μοιράζοντας δώρα στα παιδιά οι Μάραμα Βαϊρουά, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αντριάν Λουσέρο, Γιάννης Στάθης και Χουάν Μουνάφο.

To Top