Συνάντηση διοικούντων με παίκτες και προπονητή

Η επόμενη μέρα μετά από μια ήττα σαν την χθεσινή είναι πολύ δύσκολη για όλους μέσα στην ομάδα του Άρη. Απογοήτευση και προβληματισμός είναι δεδομένο ότι υπάρχει στον κόσμο, όπως και θυμός σε μεγάλο βαθμό. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι πολύ πιθανό να συζητήσουν για την διαμορφωθείσα κατάσταση την αυριανή μέρα.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το Νοέμβριο με μόλις μία νίκη στους τέσσερις αγώνες, στους οποίους αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου θα αξιολογούσε το υλικό. Διαπίστωση; Ο Άρης παρουσιάζει ξεκάθαρο επιθετικό πρόβλημα το οποίο προκύπτει από δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την απουσία ενός πλέι μέικερ, ενός παίκτη που θα “διαβάζει” καλύτερα το παιχνίδι από τους υπάρχοντες που έχουν αυτόν τον ρόλο. Ο δεύτερος είναι η ψυχολογία. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι που δεν μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο τις δυνατότητές τους. Δυνατότητες υπάρχουν, αλλά οι συνεχόμενες ήττες – από τον αποκλεισμό από την Κηφισιά ακόμα – τους έχουν ρίξει. Δεν είναι δικαιολογίες όλα αυτά, είναι λόγοι, όμως πρέπει να πάψουν να υπάρχουν, γιατί υπάρχουν και υποχρεώσεις.

Είναι πολύ πιθανό μέλη της διοίκησης να βρεθούν σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και να συζητήσουν με τους παίκτες. Το τι φταίει έχει εντοπιστεί, αλλά τα χέρια της διοίκησης είναι δεμένα, γιατί υπάρχει το απαγορευτικό της FIBA και το ότι δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα.

To Top