Εξόρμηση στη Λιβαδειά για την Κ-20

Παρά την αναβολή της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η Κ-20 παραμένει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και αύριο αναχωρεί οδικώς για τη Λιβαδειά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο τον τοπικό Λεβαδειακό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι κόντρα στους Βοιωτούς, τους οποίους οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή είχαν κερδίσει με 3-0 στον πρώτο παιχνίδι (Παλιάτσιος, Τουλκερίδης και Αντωνιάδης τα γκολ) θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας στις 12.00 με διαιτητή την Ευγενία Κασαντήρη από την Ένωση Δυτικής Αττικής και βοηθούς της τους Οικονόμου και Φαρμάκη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ο Άρης μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς και πλέον αποσκοπεί στο να επιστρέψει έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στα νικηφόρα αποτελέσματα, εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του έναντι των Βοιωτών, οι οποίοι είναι στην προτελευταία θέση με μόλις 8 βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας αύριο στις 13.00, με τον Αλέξανδρο Γιώρη στην αποστολή τους, αφού εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της ποινής του. Στον αντίποδα, απόντες από τον αγώνα θα είναι οι Σάκης Κανούλας (λόγω τραυματισμού) και Θάνος Τοπούζης.

Αναλυτικά, τη 18μελή αποστολή απαρτίζουν οι Διούδης, Καράδαης, Νταμαρλής, Γιώρης, Ρένια, Μπαγκής, Περήφανος, Πολιανίδης, Τουλκερίδης, Τσιλόπουλος, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Σουνάς, Κουρέλλας, Καραγιάννης, Παλιάτσιος, Τσιπούρας και Λένος.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top