Ικανοποίηση και αναμονή στα… αποδυτήρια

Στην τελευταία συνάντηση που είχαν διοίκηση και αρχηγοί του Άρη έγινε πλήρης ενημέρωση για την πορεία του θέματος της χρηματοδότησης. Μετά το τέλος της συνέλευσης οι επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ξεκαθάρισαν για το αν και πότε θα ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές για τις εξελίξεις, ότι: «οι παίκτες ήταν ήδη ενημερωμένοι για τις εξελίξεις. Δεν χρειάζεται νέα συνάντηση, αλλά να κάνουμε πράξεις αυτά που είχαμε υποσχεθεί σε ότι αφορά την τακτοποίηση των οφειλών μας».

Αρκετές ώρες μετά, οι ειδήσεις όπως «έτρεξαν» προκάλεσαν την ικανοποίηση στα… αποδυτήρια. Οι παίκτες υποδέχθηκαν στο Νέο τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη γενική.

Η είδηση της εισροής 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ως τον Μάιο, θα συμβάλει στην καταβολή χρημάτων έναντι των δεδουλευμένων που τους οφείλονται. Όλοι περιμένουν πια να υπάρχει μια σταθερή ροή όσον αφορά τις πληρωμές και να αρχίσει να εξομαλύνεται η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι θέμα χρόνου οι πληρωμές και η τακτοποίηση των υποχρεώσεων προς αυτούς. Τα πρώτα χρήματα που θα εκταμιευτούν θα πάνε στους λογαριασμούς των παικτών και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις.

 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top