Ορφανίδης: «Αν όλα πάνε καλά, θα ενδιαφερθούν και για τις μετοχές»

Για το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την ΠΑΕ Άρης μίλησε και στην ΕΤ3 το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Τάσος Ορφανίδης, παρουσιάζοντας τις θετικές προοπτικές που μπορεί να προκύψουν από αυτήν την συνεργασία.

«Το ποσό που θα εισρεύσει, θα μας δώσει τη δυνατότητα να λυθεί το πρόβλημα της αδειοδότησης. Δικαιολογημένα το σώμα των μελών της Λέσχης είχε κάποιες απορίες. Δεν μπορώ όμως να υπεισέλθω στα ενδότερα των μεταξύ μας συζητήσεων με τους υποψήφιους επενδυτές, επειδή υπάρχει όρος εμπιστευτικότητας. Αν τυχόν διαρρεύσει έστω και ένα όνομα, παύει να υπάρχει το ενδιαφέρον τους για την επένδυση», ανέφερε αρχικά ο κ. Ορφανίδης.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε ότι η επιλογή αυτής της συνεργασίας ήταν ωφέλιμη, αλλά και απαραίτητη: «Έχουμε καθίσει μ’ αυτούς τους ανθρώπους στο τραπέζι. Η αρχική επαφή έγινε από τον κ. Κόντη τον Οκτώβριο και στην συνέχεια είχαμε περισσότερες επαφές, με την παρουσία του κ. Αθανασιάδη και τη δική μου. Φτάσαμε στην παρουσίαση της πρότασης, την οποία θεωρώ ως την πιο βιώσιμη αυτή την στιγμή. Δεν υπήρχε άλλωστε κάποια άλλη πρόταση που να παρουσιαστεί, κάποιο άλλο πλάνο».

Καταλήγοντας, το μέλος του δ. σ. της ΠΑΕ έκανε μια εκτίμηση για το τι μέλλει γενέσθαι από τον Ιούνιο και μετά, εφόσον η συνεργασία στεφθεί με επιτυχία: «Τα πάντα θα γίνουν με πλήρη διαφάνεια. Αν φανεί ότι ταιριάζουν οι σκέψεις μας, μας έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θα ενδιαφερθούν και για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών».

To Top