ΕΟΚ για γέλια και για κλάματα! Ούτε αγώνες δεν είναι ικανή να ορίσει!

Η ΕΟΚ δεν είναι ικανή όχι απλά να διοργανώσει αγώνες, αλλά ούτε καν να τους ορίσει! Αποφάσισε πριν από λίγη ώρα να βάλει τα δύο ματς κυπέλλου την προσεχή Παρασκευή, ενημέρωσε και τις ομάδες και έτσι η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, την οποία αναγκάστηκε να πάρει πίσω, γιατί τελικά δεν θα ισχύσει η απόφαση της ομοσπονδίας!

Λίγα λεπτά αφού η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της πως ο αγώνας κυπέλλου με την ΑΕΚ θα γίνει την Παρασκευή, υπήρξε νέα ενημέρωση πως δεν θα ισχύσει αυτή η ημερομηνία! Η ΕΟΚ είχε αποφασίσει να ορίσει Παρασκευή (3/10) τους αγώνες, μια ενέργεια που καταρχήν δήλωνε ασέβεια προς τη μνήμη του οπαδού του Εθνικού και καταστρατηγούσε την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού για αναβολή όλων των αγώνων μέσα στο σαββατοκύριακο! Και η ΕΟΚ όρισε αγώνες… μια μέρα πριν!

Αντιλήφθηκαν έστω και αργά την υπέρτατη ανοησία του σκεπτικού τους και πήραν πίσω την αρχική απόφαση. Οι κίτρινοι όπως και οι άλλες τρεις ομάδες (ΑΕΚ, Απόλλων, Κόροιβος) περιμένουν να μάθουν πότε θα αγωνιστούν τελικά.

Η πιο σωστή είναι λύση να γίνουν κανονικά (Τετάρτη, 8/10) οι δύο προημιτελικοί Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ καθώς οι τρεις από τις τέσσερις αγωνίζονται στην Ευρώπη από τη μεθεπόμενη βδομάδα και την ίδια μέρα να γίνουν οι αγώνες Άρης – ΑΕΚ και Απόλλων – Κόροιβος και οι νικητές των αγώνων αυτών να αντιμετωπίσουν Κηφισιά και Πανιώνιο στις 15/10. Απλά πράγματα…

To Top