Χιντασέλι στο PRESSARIS: “Μπορούμε και καλύτερα, θα το αποδείξουμε! Ο Άρης θα έχει αντίδοτο για το σκληρό παιχνίδι…”

Ο Αλέξανδρος Χιντασέλι ήταν από τα νέα πρόσωπα της αρχικής ενδεκάδας του Άρη στη νίκη-πρόκριση επί της Θύελλας Φιλώτα στη Φλώρινα, δείχνοντας ταυτόχρονα ότι έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να προσφέρει στη φετινή προσπάθεια.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον 20χρονο επιθετικό που μίλησε για την εμπειρία του Άρη, τις δυσκολίες του πρωταθλήματος αλλά τον φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Ερωτώμενος για την εμφάνιση της ομάδας αλλά και του ίδιου στον αγώνα του Κυπέλλου, τόνισε: “Σημασία έχει ότι κερδίσαμε, όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος για το ότι έπαιξα από την αρχή αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.Μπορούμε και καλύτερα κι εγώ και η ομάδα και νομίζω ότι σύντομα θα το αποδείξουμε”.

Για το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Θύελλας, είπε: “Είναι λογικό και το περιμένουμε σε κάθε αγώνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το αποφύγουμε όσο μπορούμε κι αυτό γίνεται με γρήγορο ποδόσφαιρο, τρέξιμο και άμεσες εναλλαγές της μπάλας. Είναι η μόνη λύση αυτή και αυτό πρέπει να κάνουμε”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Aυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτοί είναι οι στόχοι μας. Υποχρέωση μας είναι ο Άρης να κερδίσει την άνοδο του στη Φούτμπολ Λιγκ”.

Για το πόσο εύκολη ήταν η προσαρμογή του στην ομάδα, αλλά και το πως κρίνει την μεταγραφική ενίσχυση, είπε: “Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Ελπίζω ότι με τις μεταγραφές θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Μαζί με αυτούς θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο κι εμείς”.

To Top