Επέστρεψαν στις νίκες οι γυναίκες

Άνετη νίκη με 3-1 πέτυχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη επί της Καβάλας, για την 17η αγωνιστική της Α’ Εθνικής, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων.

Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και προηγήθηκαν στο 16′, όταν η Κουπετσίδου εκμεταλλεύτηκε μια «στημένη» φάση και άνοιξε το σκορ. Πολύ γρήγορα όμως, στο 18′, ήρθε η «απάντηση» για τον Άρη με την Κωνσταντίνου να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1).

Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυρες» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν ένα δοκάρι με τη Μήτκου στο 47′ και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 57′ με την Καρκατζίνου, ενώ στο 72′ η Λαγουμτζή διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Μάλιστα, οι γηπεδούχες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα, αφού δημιούργησαν αρκετές φάσεις προκειμένου να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ντεμπούτο τους με τον Άρη πραγματοποίησαν οι νεαρές Πολωνίδου, Κεχαγιά και Βερβερίδου (οι δύο πρώτες ήταν στην αρχική ενδεκάδα).

ΑΡΗΣ: Κατζιάνου, Χουτουριάδου, Χιτούδη, Τερζοπούλου, Παπαδοπούλου, Μήτκου, Κωνσταντίνου, Γκόγκα, Λαγουμτζή, Πολωνίδου, Κεχαγιά.
ΚΑΒΑΛΑ: Γραονίδου, Αποστολίδου, Χατζηπαπαθεοδώρου, Σκορδούλη, Πολιτίδη, Κουντουρογιάννη, Κουπετσίδου, Τριανταφυλλίδου, Χατζηνίκου, Κουπετσίδου, Τσιατάκη.

To Top