Ο Ντέιβις απολαμβάνει την οικογένειά του και το ΝΒΑ!

Οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες ο Ρον Ντέιβις στο Σικάγο. Τα δύο του παιδιά είναι η προτεραιότητα του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος δεν πρόκειται να ασχοληθεί άμεσα με το μέλλον του και θα απολαύσει τα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Ντέιβις ήταν από τους ξένους παίκτες στον Άρη με διαγωγή κοσμιοτάτη εντός κι εκτός παρκέ. Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για την επαγγελματικότητά του, ήταν συνεπής σε όλα και απέδωσε αρκετά καλά σε μια δύσκολη χρονιά.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα τον ήθελε στην ομάδα την επόμενη χρονιά, αλλά δύσκολα τελικώς ο Αμερικανός θα επιστρέψει. Φέτος από τον Άρη εισέπραττε περίπου 8.000 δολάρια μηνιαίως, ποσό που μάλλον θα είναι “απαγορευτικό” την επόμενη χρονιά.

Προς το παρόν αυτό που απασχολεί τον Ντέιβις είναι τα δύο του παιδιά. Με αυτά περνάει την περισσότερη ώρα της ημέρας, παρακολουθεί όμως και ΝΒΑ. Οπαδός των Μπουλς, στενοχωρήθηκε για τον απρόσμενο τραυματισμό του Ντέρικ Ρόουζ και πλέον περιμένει πως το Μαϊάμι με τον Λεμπρόν Τζέιμς σε εξαιρετική κατάσταση, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

To Top