Πρωτάθλημα και στο παιδικό! Θρίαμβος επί της Πυλαίας με 4-0!

Μετά το προπαιδικό και το παιδικό τμήμα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Άρη κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Τόττα (γεννηθέντες το 1997) επικράτησε 4-0 της Πυλαίας στο τουρνουά που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ένωσης στη Μίκρα.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η επιτυχία για τα τμήματα υποδομής των κίτρινων είναι μεγάλη, καθώς τρεις ομάδες έλαβαν μέρος στην τελική φάση των κατηγοριών τους με τις δύο να κατακτούν την πρώτη θέση και την ομάδα νέων να κατακτά την 3η.

Ο Άρης συνεχίζει την παράδοση που έχει στα τμήματα υποδομής για ολόκληρές δεκαετίες, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ανάδειξης ταλέντων στη Βόρεια Ελλάδα, παρά τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τα σωματεία.

Η συμβολή των Τάσου Ορφανίδη, Στέργιου Αθανασιάδη είναι καταλυτική σε ότι αφορά στην στήριξη που παρέχουν σε όλα τα τμήματα ποδοσφαίρου. Σε τεχνικό και οργανωτικό επίπεδο, ο Γιώργος Σεμερτζίδης ηγείται της προσπάθειας που στόχο έχει την ανάδειξη ταλέντων που θα πλαισιώσουν σταδιακά τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ.

To Top