Επέστρεψε… αγριεμένη από την κόλαση η Ισπανία και «καθάρισε» την Κροατία σε ματσάρα! (video)

Η Ισπανία είδε την Κροατία να την ισοφαρίζει με γκολ στο 85′ και στο 90’+2′, αλλά «χτύπησε» και εκείνη δύο φορές στην παράταση, επικράτησε 5-3 στη ΜΥΘΙΚΗ ματσάρα της Κοπεγχάγης και προκρίθηκε!

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Να μην τελείωνε ποτέ!

Σε ένα ΜΥΘΙΚΟ ματς, η Ισπανία νίκησε 5-3 την Κροατία στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της από το αποψινό (28/06, 22:00) Γαλλία-Ελβετία!

Αδιανόητο το παιχνίδι στην Κοπεγχάγη, με την Κροατία να προηγείται με ένα απίστευτο αυτογκόλ, την Ισπανία να ανατρέπει την κατάσταση και να παίρνει «κεφάλι» δύο τερμάτων (3-1), για να φτάσουμε στο επικό φινάλε, με την ανύπαρκτη μέχρι εκείνο το σημείο «Χρβάτσκα» να ισοφαρίζει με γκολ στο 85′ και στο 90’+2′, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση!

Εκεί, η Ισπανία… επέστρεψε από την Κόλαση αγριεμένη και με τον Όλμο να βγάζει δύο ασίστ για τους Μοράτα (γκολ-απάντηση για όσα έχει ακούσει) και Ογιαρθάμπαλ, «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά (100′ & 103′) και έφτασε στη νίκη-πρόκριση!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς (74′ Μπρέκαλο), Βίντα, Τσάλετα-Τσαρ, Γκβάρντιολ, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς (79′ Μπούντιμιρ), Βλάσιτς (79′ Πάσαλιτς), Πέτκοβιτς (46′ Κράμαριτς), Ρέμπιτς (67′ Όρσιτς)

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Γκαρθία (71′ Πάου Τόρες), Λαπόρτ, Γκαγιά (77′ Άλμπα), Μπουσκέτς, Πέδρι, Κόκε (77′ Φαμπιάν Ρουίθ), Σαράμπια (71′ Όλμο), Μοράτα, Φ. Τόρες (88′ Ογιαρθάμπαλ)

To Top