Επέστρεψε στα τρίποντα η Μπέτις

Ο Χουάνμι έκανε τα πάντα στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν (δύο γκολ, δύο ασίστ) οδηγώντας την Μπέτις σε θρίαμβο επί της Οσασούνα (4-1) που την διατηρεί σε τροχιά Champions League.

Στα χαρτιά το ματς έμοιαζε… ύποπτο. Εκτός ο ηγετικός Ναμπίλ Φεκίρ. Εκτός ο Σέρχιο Κανάλες που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Έξω το βαρύ πυροβολικό Μπόρχα Ιγκλέασιας. Ένας αντίπαλος (Οσασούνα) πολύ υπολογίσιμος σε κάθε ματς.

Κι όμως, η φετινή Μπέτις είναι τόσο καλά δουλεμένη που δεν έχει πρόβλημα όποιος κι αν λείπει.

Ο εκπληκτικός Χουάνμι πήρε τους βερδιμπλάνκος από το χέρι και με εμφάνιση καριέρας, οδήγησε την ομάδα του Πελεγκρίνι στο 4-1 και σε απόσταση ενός βαθμού από την ζώνη του Champions League.

O 28χρονος επιθετικός που έφτασε τα 14 γκολ στην La Liga, άνοιξε το σκορ με ένα περίεργο γκολ που προήλθε από τάκλιν έπειτα από στραβοκλωτσιά συμπαίκτη του (34’), ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Η Οσασούνα μείωσε με γκολ του Μπούντιμιρ στα μέσα της επανάληψης (65’), όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μπέτις ήταν καταιγιστική.

Ο Ουίλιαμ Καρβάλιο με φανταστική ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 3-1 (82’), ενώ ο Μορένο έγραψε τον επίλογο (88’) στο χορταστικό 4-1 που φέρνει την Μπέτις στο -1 από την ζώνη του Champions League.

To Top