Λοντίγκιν: “Δύσκολο αποτέλεσμα για τον Άρη όχι για εμάς”

Ο Γιούρι Λοντίγκιν πραγματοποίησε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για το παιχίδι του “Κλεάνθης Βικελίδης” αλλά και το μέλλον του στην ομάδα υποστηρίζοντας πως το άγχος το είχαν οι κιτρινόμαυροι και όχι οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports…

MVP σήμερα, πολλή δουλειά, τα πήγες καλά:

Δε νομίζω ότι είμαι ο MVP, όλη η ομάδα βοηθάει γι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Υπάρχουν και λάθη που πρέπει να βελτιώσω. Η πίεση ήταν περισσότερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια κάτι που ήταν λογικό. Ο Άρης είχε παραπάνω άγχος και πίεση και είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα περισσότερο για τον Άρη παρά για μας. Δεν είχαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Υπήρχε πίεση. Όμως σταθήκαμε για ένα ακόμη ματς καλά αμυντικά. ΠΡέπει όμως να σκοράρουμε να βγούμε μπροστά.

Φαίνεται πως έχετε βρει το «κουμπί» του Άρη.

Η εμείς βρήκαμε το κουμπί του Άρη, ή ο Άρης δεν έχει βρει τα πατήματά του. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με μια ομάδα σαν την δική μας. Έχουμε βρει σοβαρό και δυνατό πλάνο και είναι δύσκολο να το διασπάσουν οι άλλες ομάδες. Επίσης πρέπει να προσέχουμε την αντεπίθεση. Έχουμε δύο εντός έδρας ματς και θέλουμε νίκες.

Στο εξωτερικό είναι σύνηθες να βλέπουμε κόσμο και των δύο ομάδων. Πως σου φάνηκε σήμερα;

Είναι πάρα πολύ ωραίο να μπαίνεις και να νιώθεις την παρουσία του κόσμου σου. Μακάρι να συνεχιστεί και όλοι να απολαύσουν ποδόσφαιρο. Να υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Πως περιμένεις το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό;

Έχουμε μια προϊστορία γιατί στο ένα είχαμε κερδίσει στο άλλο είχαμε χάσει, νομίζω θα είναι πολύ καλό ματς και θα πάμε για τη νίκη. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό αλλά κυνηγάμε μια καλύτερη θέση και θα διεκδικήσουμε όλες τις ευκαιρίες που έχουμε.

Το μέλλον του Λοντίγκιν;

Μπορεί να ακούγονται πολλά αλλά αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω και αυτά που ζητάει ο προπονητής. Ότι είναι να έρθει θα το δούμε. Έχω μάθει να ζω με την στιγμή και όχι τι θα γίνει σε ένα μήνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε όσα είπε ο πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα.

To Top