Πάτρα: Τι θα ισχυριστεί αύριο στην απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου (video)

Μετά από τέσσερα 24ωρα στα κρατητήρια της Ασφάλειας Αττικής η Ρούλα Πισπιρίγκου όχι μόνο επιμένει ότι είναι αθώα, αλλά και πως εκείνοι που θα μπορούσα να βρουν και να χορηγήσουν τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι άνθρωποι του νοσοκομείου Παίδων, όπου κατέληξε.

Η 33χρονη αύριο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Κι ενώ πριν από τη σύλληψη της φαινόταν να υπήρχε στήριξη ανάμεσα στο ζευγάρι, λίγες ώρες πριν την απολογία της ήρθε η οριστική ρήξη, αφού αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών άτυχων παιδιών τους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα επιμείνει πως δεν θα μπορούσε η ίδια να βρει την κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα και αυτό θα είναι το βασικό επιχείρημα στην υπερασπιστική γραμμή των δύο δικηγόρων που την έχουν αναλάβει μετά την παραίτηση των δύο συναδέλφων τους.

Το μεσημέρι την επισκέφτηκαν η μητέρα και η αδερφή της, οι οποίες δεν έκαναν καμία δήλωση μπροστά στις κάμερες.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως θα είναι μόνο η αρχή σε ένα μαραθώνιο αποκαλύψεων και ερευνών, όχι μόνο για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

To Top