ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επέστρεψε στην Καλλονή ο Ντάμπος, ανακοίνωσε Τιάγκο ο Κισσαμικός

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια ο Αντρέας Ντάμπος, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου (27/8).

Φουλ δράση σε όλη την Ευρώπη, με τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν ήδη κάνει σέντρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο! Στο Foxbet.gr θα βρείτε καθημερινά τις πληρέστερες αναλύσεις, όπως και τα προγνωστικά στοιχήματος κορυφαίων tipster του χώρου!

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντρέα Ντάμπο. Ο Αντρέας Ντάμπος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην ομάδα μας.

Γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1990 στην Χαλκίδα και στην Καλλονή ήρθε το καλοκαίρι του 2011 όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίστηκε στην U19 ενώ το ντεμπούτο του στις επαγγελματικές κατηγορίες το έκανε στα play offs της Football League (2011-2012) απέναντι στην Παναχαΐκή στη Μυτιλή

νη. Την περίοδο 2012-2013, παράλληλα με την U19 όπου ήταν ένας από τους συντελεστές που την οδήγησαν στην 4η θέση της Football League Νέων, είχε και 10 συμμετοχές στην Football League.

Τη σεζόν 2013-2014 ο Ντάμπος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Superleague (5 συμμετοχές) στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες δύο χρονιές αγωνίστηκε στον Φωκικό στη Β’ Εθνική (29 συμμετοχές) και τον Κανάρη Νενήτων Χίου στη Γ’ Εθνική (19 συμμετοχές – 10 γκολ)».

Οι πρώτες δηλώσεις του Αντρέα Ντάμπου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Καλλονή και σε ένα γνώριμο μέρος για μένα. Στην ομάδα αυτή οι άνθρωποι με αγάπησαν και μου έδειξαν εξ’ αρχής εμπιστοσύνη. Θα προσπαθήσω σε αυτή τη νέα ευκαιρία που μου δίνουν να τους δικαιώσω».

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Τιάγκο Λαρανζέιρα Σίλβα ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/8) η ΠΑΕ Κισσαμικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Thiago Laranjeira Silva.

Το βιογραφικό του Τιάγκο Σίλβα:

Ημερομηνία γέννησης: 5 Νοεμβρίου 1987

Θέση: Μέσος

Είναι η πρώτη φορά που ο Τιάγκο Σίλβα θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Βραζιλίας, έπειτα από πολυετή παρουσία σε συλλόγους της χώρας του.

Έχειπαίξεισε Nautico, Sete-Pe, CA Porto, Alagoano, Santa Cruz, Guarani, Tombense, Ypiranga, Pesquira-PE, Goianesia Esporte Clube, Juazeirense, Central, America-PE.

Από τις αρχές Αυγούστου συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις».

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή: «Χαίρομαι που η διοίκηση του Κισσαμικού μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην καριέρα μου μακριά από τη χώρα μου και που ανήκω πλέον στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας.

Το διάστημα που βρίσκομαι εδώ βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

To Top