ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς νικητή το ντέρμπι Τότεναμ-Λίβερπουλ (1-1)

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η σαββατιάτικη (27/8) αναμέτρηση του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.  

Φουλ δράση σε όλη την Ευρώπη, με τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν ήδη κάνει σέντρα για τη νέα αγωνιστική περίοδο! Στο Foxbet.gr θα βρείτε καθημερινά τις πληρέστερες αναλύσεις, όπως και τα προγνωστικά στοιχήματος κορυφαίων tipster του χώρου!

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε στο 5ολεπτό για λογαριασμό της ομάδας του Γίργκεν Κλοπ, όταν ο Φορμ βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Κουτίνιο.

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε, ωστόσο στο 43ο λεπτό δεν κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Μίλνερ (το κέρδισε ο Φιρμίνο από τον Λαμέλα).

Η Λίβερπουλ δικαιούτο αυτό το γκολ βάσει εικόνας, ενώ στο 53ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Μίλνερ, ο Μάτιπ πήρε την κεφαλιά και σημάδεψε το εξωτερικό μέρος του οριζοντίου δοκαριού του Φορμ.

Ιδιαίτερα συμπαγείς ήταν οι «κόκκινοι», με συνέπεια η πρώτη σπουδαία ευκαιρία της Τότεναμ να καταγραφεί στο 62’ από πλασέ του Έρικσεν, ύστερα από γύρισμα του Ντάιερ.

O Κλοπ έβαλε τον Οριγκί αντί του Κουτίνιο στο 69’ για να φρεσκάρει τη γραμμή κρούσης, αλλά τρία λεπτά αργότερα, ο κινητικός Ντάιερ σέντραρε, η μπάλα κατέληξε στον Ρόουζ κι εκείνος ισοφάρισε.

Η Τότεναμ ήταν ελαφρώς πιο επιθετική στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, εντούτοις δεν κατάφερε να απειλήσει, με συνέπεια το 1-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φορμ, Γουόλκερ, Αλντερβάιρελντ, Βέρτονγκεν, Ρόουζ, Ντάιερ, Γουανιάμα, Λαμέλα, Άλι, Έρικσεν (90+3’ Γουίνκς), Κέιν (83’ Ανόμαχ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Μάτιπ, Λόβρεν, Μίλνερ, Λαλάνα (90+3’ Στιούαρτ), Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κουτίνιο (69’ Οριγκί), Μανέ (88’ Στάριτζ), Φιρμίνο.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο (27/8)

Τότεναμ – Λίβερπουλ 1-1 (72’ Ρόουζ – 43’ πέν. Μίλνερ)

17:00 Τσέλσι – Μπέρνλι

17:00 Έβερτον – Στόουκ

17:00 Λέστερ – Σουόνσι

17:00 Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ

17:00 Γουότφορντ – Άρσεναλ

17:00 Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ

19:30 Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κυριακή (28/8)

15:30 Γουέστ Μπρομ – Μίντλεσμπρο

18:00 Μάντσεστερ Σίτι – Γούεστ Χαμ

To Top