Επιστροφή στις νίκες για την Κ20 με 1-0 κόντρα στην Ξάνθη!

Αγχωτική όσο και σημαντική πέτυχε η ομάδα Κ-20 του Άρη, στο γήπεδο της Τριανδρίας επί της Ξάνθης με σκορ 1-0. Ισορροπημένο σε γενικές γραμμή το παιχνίδι, με της δύο ομάδες να παίζουν θαυμάσιο ποδόσφαιρο, τους κιτρινόμαυρους ωστόσο να πανηγυρίζουν το πολύ σημαντικό τρίποντο.

 Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αδύνατα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στα μέσα του πρώτου ημίχρονο με τον Μαζουλουξή στο 23′. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Νίκου Πασιαλή να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

 Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης ξεκίνησε πιο δυνατά, θέλοντας να κλειδώσει τους τρεις βαθμούς. κάτι που όμως δεν κατάφερε, καθώς οι νεαροί ποδοσφαιριστές ατύχησαν στην τελική προσπάθεια. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους, να χάσουν προς το τέλος της αναμέτρησης σπουδαίες ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα Μάντζαρη να πραγματοποιεί εντυπωσιακές επεμβάσεις.

 Το τελικό σκορ άφησε ευχαριστημένους τους κίτρινους, που πλέον αναρριχήθηκαν στην έβδομη θέση, και την συνέχεια και του πρωταθλήματος προβλέπεται εξίσου ενδιαφέρουσα.

Η σύνθεση του Αρη: Μάντζαρης, Ρότα, Παπαφλωράτος, Μπιμπισίδης, Μαζουλουξής, Φούσκας (84’ Κοντοβάς), Σταυρόπουλος, Λεμονής, Ντούγκας, Κτιστόπουλος (30’ Βασιλούδης), Σίμου (67’ Μουτζίκος).

To Top