ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέτειος της ντροπής! Τρία χρόνια από το… ντου με το όπλο στην Τούμπα!

Επέτειος της ντροπής! Τρία χρόνια από το… ντου με το όπλο στην Τούμπα! Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια η… εξυγίανση έκανε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να θαυμάζει την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για μια αμφισβητούμενη φάση!

Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής εκείνης της σεζόν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς μετά τη φάση του 89ου λεπτού (αρχική καταμέτρηση γκολ Βαρέλα, μετέπειτα ακύρωσή του, εισβολή Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο) ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης και οι βοηθοί του, Ηλίας Αλεξέας και Κωνσταντίνος Ποντίκης, αποχώρησαν για αποδυτήρια της Τούμπας.

Όλος ο κόσμος είδε τον μεγαλοεπιχειρηματία να εισβάλει με το όπλο και να περνάει σαν… αόρατος στην συνέχεια μέσα από τις αστυνομικές δυνάμεις και φυσικά χωρίς να συλληφθεί ποτέ.

Για την ιστορία η υπόθεση εκκρεμεί στα πολιτικά δικαστήρια, μια και μέσα σε τρία χρόνια δόθηκαν πέντε (5) αναβολές! Η πέμπτη φορά είναι ορισμένη για τις 14 Μαΐου του 2021. Παραμένει… άγνωστο εάν θα γίνει ή θα πάει για την έκτη αναβολή!

To Top