Επίθεση Marca σε Σάντος: “Ψεύτης και βαρίδι για την Πορτογαλία”

Η Marca έκανε σκληρή κριτική στον Φερνάντο Σάντος ύστερα από τη νίκη της Ισπανίας στην Πορτογαλία για το Nations League.

Η Marca άσκησε δριμεία κριτική, η οποία έφτασε στα όρια της επίθεσης στον Φερνάντο Σάντος, για το κοουτσάρισμα που έκανε στην εθνική Πορτογαλίας, στον “τελικό” του 2ου ομίλου της League A για το Nations League.

Η Πορτογαλία έπαιξε άκρως αμυντικά, έδωσε την μπάλα στην Ισπανία και περίμενε τη λήξη του αγώνα, αφού με νίκη ή ισοπαλία στην Μπράγκα κέρδισε τον όμιλο και προκρινόταν στα playoffs του τουρνουά. Στο 88ο λεπτό όμως το πλάνο σμπαραλιάστηκε, αφού ο Άλβαρο Μοράτα σκόραρε για τη “φούρια ρόχα”, η οποία προσπέρασε τους Πορτογάλους στη βαθμολογία.

Στην ανασκόπηση του αγώνα, η ιστοσελίδα της μεγαλύτερης αθλητικής εφημερίδας της Ισπανίας αφιέρωσε την ενότητα “Ψεύτης” στον ομοσπονδιακό εκλέκτορα της Πορτογαλίας.

“Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένα δράμα για την Πορτογαλία”, αναφέρει ο τίτλος της ενότητας, με την κριτική του Μιγκέλ Άνχελ Λάρα να σχολιάζει όσα είχε πει ο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου περί επιθετικού ποδοσφαίρου με στόχο τη νίκη πριν από τον αγώνα:

“Είπε ψέματα, για ακόμα μία φορά, λέγοντας ότι η Πορτογαλία θα είναι μια γενναία ομάδα, ότι θα βγουν για να κερδίσουν και να κυριαρχήσουν της Ισπανίας. Η εθνική Πορτογαλίας έχει καλύτερους παίκτες από προπονητή, έναν προπονητή που είναι ιστορία για τη χώρα του λόγω του Euro 2016, ο οποίος όμως πλέον αποτελεί βαρίδι στα πρόθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ισπανία εντάχθηκε στη μαύρη ιστορία της Πορτογαλίας, όπως η Ελλάδα (σ.σ. αναφέρεται στο Euro 2004), όπως η Σερβία (σ.σ. αναφέρεται στην εντός έδρας ήττα στα προκριματικά του Μουντιάλ που έστειλε την Πορτογαλία σε μπαράζ). Ο προπονητής της το ζήτησε”.

To Top